Надзвичайну ситуацію ліквідовували тернопільські рятувальники (фото, відео)

Опубліковано в Новини 02.09.2017

Розлив палива з цистерни вантажівки відбувся внаслідок ДТП на перехресті вулиць Обїзної та Шептицького. До ліквідації наслідків ДТП та надзвичайної ситуації відповідно залучались тернопільські рятувальники. 

Як повідомляють в прес-службі ДСНС області, 1 вересня, орієнтовно о 14:57 в Тернополі на перехресті вулиць Об’їзна та М.Шептицького, вантажний автомобіль «Volvo», який здійснював перевезення цистерни з дизельним пальним, зіткнувся з 4 легковими автомобілями: «Daewoo Sens», «Volkswagen Polo», «Volvo», «ЗАЗ Славута», після чого перекинувся у кювет. В результаті ДТП цистерна зазнала механічних пошкоджень, внаслідок чого відбувся розлив палива на проїжджу частину та за її межі.

Для ліквідації наслідків даної надзвичайної події залучались рятувальники. Від Управління ДСНС України у Тернопільській області було задіяно 18 чол. особового складу на чолі із заступником начальника Управління полковником служби цивільного захисту Юрієм Берестецьким, а також 6 од. спеціальної техніки, в тому числі дві автоцистерни, аварійно-рятувальний автомобіль та автомобіль хімічного захисту.

Рятувальники вжили комплекс заходів, спрямованих на запобігання займання пролитого палива та подальше відновлення безперешкодного руху транспортних засобів. Також ними надано допомогу у відкачуванні залишків палива з пошкодженої ємкості.

Внаслідок ДТП є постраждалі. Водія вантажівки, громадянина 1967 року народження, врятувати не вдалось. Чоловік тримав травми несумісні з життям. На разі обставини виникнення дорожньо-транспортної пригоди встановлюються, однак, окремі ЗМІ повідомляли раніше, що причиною ДТП могли стати ніби-то несправні гальма вантажівки.

IMG_5887.jpg

IMG_5943.jpg

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.