Тернополянка "навеслувалась" на золото та срібло

Опубліковано в Новини 30.08.2017

Командний чемпіонат України 2017 року з веслування на байдарках і каное відбувся в Полтаві.

На змаганнях в рамках чемпіонату тернопільська веслувальниця, вихованка КДЮСШ з водних видів спорту та обласної школи вищої спортивної майстерності Тетяна Єднак гідно поборолась з іншими учасниками та виборола дві золоті та срібну нагороди.

Звання чемпіонки України Тетяна здобула в байдарці-одиночці на дистанціях 500 та 200 метрів, а на 1000-метрівці наша землячка лише трьома десятими секунди поступилася полтавчанці Діані Свірідовій. Відтак, у її здобутку – «срібло». Загалом, у цьому спортивному сезоні Тетяна Єднак завоювала на чемпіонатах та Кубку України десять нагород, з яких дві золоті, шість срібних та дві бронзові.

Фото: з відкритих джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.