Тернополяни вимагають відновити гаряче водопостачання

Опубліковано в Новини 30.08.2017

У Тернополі понад місяць окремі тернополяни не отримують послуги з централізованої подачі гарячої води, адже у зв'язку з не оплатою населення за вказану послугу та зростанням боргу КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" вирішило припинити гаряче водопостачання аргументуючи таке рішення відсутністю економічних можливостей.

Спершу тернополян повідомляли про припинення гарячого водопостачання в окремі будинки міста на невизначений період. Нещодавно ж адміністрація комунального підприємства повідомила, що з 4 вересня по всьому Тернополю припиниться централізоване постачання гарячої води. У зв'язку з такими незручностями окремі тернополяни почали реєструвати відповідні петиції про повернення надання послуги на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Так, ще 23 серпня тернополянин Логінський Григорій зареєстрував своє звернення, в якому зазначає: "Вже два місяці тернополяни сидять без гарячої води. Вимагаю відновити подачу гарячої води і припинити геноцид тернополян".

На разі за дану петицію проголосувало всього 39 із 300 необхідних тернополян. До кінця збору підписів залишається ще 23 дні. Детальніше ТУТ.

Друге звернення зареєструвала тернополянка Гаврищук Оксана, в якому зауважила: "Шановне Тернопільміськтеплокомуненерго, увімкніть гарячу воду людям, котрі не мають заборгованостей і стали заручниками вашої неспроможності вирішити ситуацію".

За цю петицію проголосувало 12 тернополян. До кінця збору підписів залишається ще 28 днів. Детальніше ТУТ.

Фото: з відкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.