На Тернопільщині розшукують чоловіка, який не повернувся із сезонних робіт

Опубліковано в Новини 21.08.2017

На Бучаччині розшукують Бачинського Йосипа Васильовича, 1977 р.н., жителя села Переволока. До правоохоронців звернулася мати розшукуваного. Вона повідомила що її син 6 серпня виїхав із м. Вишневе Київської області, де перебував протягом місяця на сезонній роботі. Досі чоловік не повернувся з роботи. 

Прикмети розшукуваного: 35-40 років, зріст 170-175 см, середньої статури, темне волосся, карі очі.

Особливі прикмети: у верхній щелепі вставлені дві коронки з жовтого металу.

Був одягнутий у сині джинси, зелений светр, коричневі туфлі.

Усіх, хто бачив зниклого або володіє інформацією про його можливе місцеперебувананя, поліцейські  просять телефонувати за номерами у Бучачі (03544) 2-12-45, 097 720 58 27 або за телефоном 102 будь-якого відділення поліції. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.