Інфекційне відділення, що збурило тернополян – почнуть ремонтувати ще цього року

Опубліковано в Новини 21.08.2017

Минулого тижня тернополяни вже вкотре обговорювали ситуацію у  інфекційному відділенні Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні. Мешканка міста, пані Анастасія, розмістила фото та обурилася, що дітей лікують у неналежних умовах. У відповідь на громадський інтерес міська рада опублікувала повідомлення про ремонт.

«Ось таке ми побачили, потрапивши з дитиною до лiкарнi. Як можна в таких умовах лiкувати дiтей?!!! Коли наша влада перестанете вкладати бруківку в парках і почне робити ремонти в лiкарнях!!! Це ж дитяче інфекційне!!! До нас не пускали тата, бо вiн може занести інфекцію. І це при тому, що у палаті грибок!!!», - написала соцмережах тернополянка Анастасія.

«У 2017 році запланований капітальний ремонт приміщень інфекційного відділення (зокрема ІІ поверху) Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні. Як пояснюють в відділі охорони здоров’я, на капітальний ремонт цього приміщення міською радою виділено 350 тис. грн. та ще очікується більше 1 млн. грн. з державного Фонду регіонального розвитку.

Капітальні ремонтні роботи на І поверсі інфекційного відділення проводились в 2014 році на суму 315,2 тис.грн. (відремонтовано палати та коридори інфекційного відділення) та продовжились у 2015 році на суму 286,3 тис.грн. (заміна частини вікон та дверей, закінчення ремонту палат на І поверсі відділення).

Адміністрацією лікарні буде прикладено всіх зусиль, щоб ремонтні роботи завершились до кінця 2017 року.

 

Окрім того, на кожному поверсі інфекційного відділення є пост медичної сестри, яка виконує маніпуляції безпосередньо у палатах. Прибирання палат проводиться відповідно до вимог МОЗ України щодо роботи в інфекційному відділенні», - йдеться у повідомленні на сайті ТМР.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 Катерина Шаблій
Олександр Кацуба: Задача російських атак на енергетику — деморалізувати українців
Атаки Росії на українську енергетику в останні тижні мають на меті залякати й деморалізувати українців.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.