На Тернопільщині обікрали оселю, поки господиня була на городі

Опубліковано в Новини 15.08.2017

Мешканці області далі продовжують нехтувати елементарними правилами безпеки, через що втрачають чималі кошти. 

Так, цього разу невідомі "обчистили" оселю 60-річної жінки з села Шманьківчики, що на Чортківщині.

Господиня пішла господарювати на город, а двері не замкнула. Ввечері жінка зрозуміла, що в хаті побували невідомі, адже зі сховку пропали 6500 доларів та ювелірні прикраси.

Потерпіла розповіла про біду правоохоронцям. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження, зловмисників розшукують. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Правоохоронці застерігають краян: покидаючи домівку, не залишайте ключі від помешкань в легкодоступних місцях (під килимком, на підвіконні, під вазонами). Надійно замикайте двері, навіть якщо пораєтеся по господарству позаду будинку.

Та найголовніше - не довіряйте незнайомцям! Остерігайтесь чужинців, що стукають у двері під приводом продати чи купити товар, не приставайте на пропозиції зняти закляття, а особливо на готівці чи золоті! Спроваджуйте якнайшвидше таких непроханих гостей подалі від помешкання та одразу повідомляйте про їх перебування у вашому населеному пункті правоохоронцям. Проявляйте пильність та будьте розсудливими!

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.