Бронзові нагороди привезли тернопільські велосипедисти з чемпіонату України

Опубліковано в Новини 14.08.2017

Чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе серед юнаків та дівчат закінчився в Хмельницькому. Участь у змаганнях взяли вихованці велосипедної бази обласного відділення КФВС МОНУ, тренерів Володимира Павелка та Івана Хоміва. Як повідомили у прес-службі ТОДА з посиланням на Інтернет-сайт відділення комітету з фізичного виховання та спорту, найуспішніше наші велосипедисти проявили себе в командній гонці, здобувши бронзові медалі.

В складі команди стартували студенти Технічного коледжу ТНТУ імені І.Пулюя Артем Авдалян, Роман Сирник, Олександр Лагуза, а також Володимир Янішевський, який навчається в Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ст. №22.

Як зазначив тренер спортсменів, гарний результат показала і друга команда Тернопільської області, юнаки якої вперше брали участь у чемпіонаті України (молодші юнаки) у командній гонці на 23 км, а саме Орошкевич Станіслав (ТЗОШ №11), Лагуза Ілля (ЗОШ с.Чернихівці), Хілярський Ігор (ТЗОШ №22) та Пласконка Богдан (ТЗОШ №22), які посіли шосте місце.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.