Зломисник вимагав у тернополянина гроші, інакше погрожував в "асфальт закатати"

Опубліковано в Новини 11.08.2017

Слідчі ГУНП в Тенрнопільській області інкримінують 30-річному жителю обласного центру статтю 189 Кримінального кодексу – вимагання. Зловмисника взяли на гарячому, коли він отримував частину суми  двісті доларів США.

Лиходій наказував жертві віддати йому тисячу зелених, інакше погрожував в «асфальт закатати» та «руки-ноги поламати».

За словами потерпілого, історія почалася з того, що він завів знайомство з дружиною зловмисника, коли той перебував на заробітках за кордоном. Повернувшись, ревнивець дізнався про роман благовірної і вирішив на цьому підзаробити. З дружиною розлучився, а залицяльникові став постійно телефонувати з погрозами, вимагаючи гроші. Про це повідомили у прес-службі ГУНП в Тернопільській області.

Такий «терор» тривав більше місяця. Тоді потерпілий не витримав і звернувся в поліцію. 

Як повідомив старший слідчий в особливо важливих справах слідчого управління ГУНП в області Юрій Барабан, нині лиходій затриманий в порядку статті 208 КПК, йому оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 189 Кримінального кодексу, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.