Мешканці Тернопільщини вирішували питання з боргами за допомогою травматичної зброї

Опубліковано в Новини 10.08.2017

Працівники Борщівського відділення поліції отримали повідомлення про двох пацієнтів з вогнепальними пораненнями від чергового лікаря райлікарні. Також медик повідомив, що у медзаклад поступили кілька пацієнтів з численними тілесними ушкодженнями.

Поліцейські дізнались, що в селі Іванків з’ясовували стосунки місцеві мешканці та жителі сусіднього села. Як вдалось довідатись правоохоронцям, житель села Мушкатівка заборгував гроші мешканцю району. Розібратися у фінансових питаннях вирішили просто на вулиці села Іванків. Мирно вирішити питання не вдалося, бо в кожного з опонентів були "свої люди", тож скоро конфлікт переріс у бійку. Аби втихомирити опонентів, один з чоловіків застосував травматичну зброю. Декілька куль потрапили в живіт мушкатівчанину, одна зачепила плече його дружини, яка стояла поряд. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Обидві сторони конфлікту нестимуть відповідальність за протиправні дії. 

Наразі триває слідство. 

Фото: з відкритих джерел.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.