На Тернопільщині пенсіонера обікрала його 21-річна пасія

Опубліковано в Новини 08.08.2017

Більше двох тисяч гривень зникло з рахунку 62-річного мешканеця Ланівців. Чоловіка "обчистила" його ж співмешканка.

Потерпілий звернувся з заявою про викрадення коштів до правоохоронців Лановецького відділення поліції та розповів, що з його картки зникли гроші, а в крадіжці запідозрив свою 21-річну кохану. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

Працівники поліції підтвердили підозри потерпілого. Молода мешканка села Загірці скористалася довірою свого кавалера, бо той сам часто давав їй банківську картку, щоб розраховуватися за покупки в крамниці. Оскільки дівчина знала пін-код, то вирішила зробити собі подарунок за чужі гроші — придбала новенький ґаджет за 2200 гривень. 

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Злодійка втратила довіру співмешканця та мобільний телефон.

Фото: з відкритих джерел. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

16.04.2024 soroka
В "УДАРі Віталія Кличка" порушили питання збільшення представництва жінок в органах влади
Гендерна рівність та соціальна інклюзія – важливі складові демократичного розвитку суспільства та партійного будівництва зокрема.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.