Внаслідок ДТП на Тернопільщині загинув велосипедист

Опубліковано в Новини 07.08.2017

На автодорозі "Ланівці-Теофіполь" вчора, 6 серпня, трапилась смертельна ДТП за участю автомоблія ВАЗ 21112 та велосипедиста. Про аварію поліцейським повідомив місцевий житель.

За попередніми даними водій авто рухався в попутному напрямку на великій швидкості, не впорався з керуванням та наїхав на велосипед, що рухався узбіччям. Внаслідок отриманих травм 47-річний ланівчанин помер у лікарні.

Водій ВАЗ 21112 з місця події втік. У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили особу невідомого. Ним виявився 55-річний мешканець Ланівців. Чоловік у скоєному зізнався. Його затримано в порядку статті 208 КПК України.

У водія відібрано взірці крові для експертизи на стан алкогольного сп'яніння. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Тернопільській області. 

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.