У Тернополі на «Циганці» ледь не втопився хлопець

Опубліковано в Новини 29.06.2017

Рятувальники закликають бути обережними на воді.

Прес-служба Управління ДСНС України у Тернопільській області повідомила, що вчора, 28 червня, о 13.40 в м. Тернопіль на пляжі «Циганка», стрибаючи з оглядової вишки у воду, травмувався громадянин 1992 року народження. Потерпілий виплив на поверхню води та не рухався. Випадковим свідком подій став заступник начальника 1 ДПРЗ, майор служби цивільного захисту Сергій Манзій. Не втрачаючи ані хвилини, він кинувся на допомогу. Спільно з іншими відпочиваючими, рятувальник доправив потерпілого до берега та передав його працівникам швидкої медичної допомоги.

Близько 14.00 в с. Сновидів Бучацького району, в річці Дністер, зникла дівчинка 2010 року народження, яка відпочивала з родичами на березі водойми. На місці події проводяться пошукові роботи, працюють оперативні групи Бучацького відділення поліції та районного відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області. Також до пошуків залучено особовий склад  ДПРЧ-9 та працівників Чортківської водолазно-рятувальної станції.

Служба порятунку Тернопільщини закликає громадян дотримуватись правил поведінки під час відпочинку на воді: не пірнайте у невідомих місцях, відпочиваючи з дітьми, не залишайте їх без нагляду, не вживайте алкоголь та завжди повідомляйте когось про те, що ви йдете у воду. Ці прості правила врятують вам життя!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.