На Тернопільщині крали цеглу з-під ... трансформатора

Опубліковано в Новини 03.04.2016

За вчинене нестимуть відповідальність.

Із заявою про крадіжку цегли із закритої трансформаторної підстанції, яка перебуває на території села Богданівка і стоїть на балансі Зборівського РЕМ, звернувся до поліцейських місцевого відділення поліції керівник підприємства. Він заявив, що невідомі із недіючого приміщення викрали цеглу.

За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника Зборівського відділення поліції Миколи Смакули, у ході слідчо-оперативних дій правоохоронці почали обходили двори усіх жителів села.

На одному подвір'ї правоохоронці знайшли частину краденого. Як з'ясувалося, до злочину причетні двоє братів, 1995 та 1998 років народження. Вони 31 березня завантажили понад тисячу цеглин на підводу та завезли усе на подвір'я до рідної сестри. Хлопці з неблагополучної сім'ї і неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців за крадіжки. У скоєному вони зізналися. Їх перевіряють на причетність до інших злочинів.

Близько п'ятисот цеглин виявили поліцейські у дворі ще одного мешканця села Богданівка. Чоловік для будови також взяв цеглу з підстанції та перевізїї на власному тракторі.

Розмір завданих збитків встановлюється. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 - крадіжка. Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.