П'ять пожеж трапилося на Тернопільщині за добу

Опубліковано в Новини 13.04.2017

Найчастіше пожежники гасять вогонь у госпприміщеннях, сміттєвих контейнерах та пожежу сухої трави.

За останню добу рятувальники виїжджали на п'ять надзвичайних подій, зазначила прес-служба Управління ДСНС України у Тернопільській області.

12 квітня о 11:08 виникла пожежа в господарській будівлі у селі Івачів Зборівського району. Вогнем знищено недопалки дров та соломи на площі 4 м.кв. Загорання ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-17 Управління. Під час гасіння врятовано 1 будівлю.

003.jpg

О 13:15 виникла пожежа сміття на відкритій території сміттєзвалища у селі Криве Підволочиського району. Вогнем знищено сміття на площі 9 м.кв. Загорання ліквідовано черговим караулом 24-го ДПРП 20-ї ДПРЧ Управління.

О 15:59 виникла пожежа господарської будівлі у селі Бобрівники Монастириського району. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі на площі 30 м.кв., близько 1,5 тони кукурудзянки та 15 тюків сіна. Загорання ліквідовано черговим та резервним караулом ДПРЧ-19 Управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі.

О 16:53 виникла пожежа сухої трави та сміття на відкритій території поблизу смт. Підволочиськ. Вогнем знищено суху траву, сміття на площі 0,03 га. Загорання ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-20 Управління, під час гасіння врятовано лісопосадку площею 0,5 га.

О 19:42 виникла пожежа сміття у сміттєвому контейнері у місті Тернопіль. Вогнем знищено сміття на площі 0,2 м.кв. Загорання ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.