У Тернополі є понад 60 місць для паркування електросамокатів

Опубліковано в Новини 18.07.2024

У Тернополі затверджена схема розміщення місць для паркування електричних самокатів. А загалом у місті є 64 спеціально відведених місця з відповідною розміткою, що позначені на інтерактивній карті у розділі «Е-сервіси».

Закликаємо мешканців дотримуватися порядку та залишати самокати у спеціально відведених місцях для паркування, а не посеред вулиць. Кожен тернополянин відповідальний за підтримку чистоти та порядку у рідному місті. Залишаючи самокат на визначених місцях для паркування, ви допомагаєте зробити вулиці безпечнішими та приємнішими для прогулянок. Разом ми зможемо створити зручний та організований простір для всіх!

Нагадаємо, також у Тернополі встановлено швидкісний режим для електросамокатів: до 20 км/год. Ці обмеження для того, аби підвищити безпеку як користувачів самокатів, так і пішоходів.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

17.10.2024 soroka
Роль технологій у розвитку Тернополя: можливості для ІТ-професіоналів
Тернопіль поступово стає важливим технологічним центром Західної України. Сучасні технологічні рішення, включно з розвитком інфраструктури…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.