У Зборові висадили 500 сосен на березі Стрипи

Опубліковано в Новини 08.04.2017

У вівторок, 4 квітня, спільно із учнями Зборівських загальноосвітніх шкіл №1 та №2 та за ініціативи «укропівця», на березі річки Стрипи висадили близько п’ятиста саджанців.

Депутат Зборівської міської ради Юрій Сисак звернувся до мера Руслана Максиміва з пропозицією організувати висадку дерев на березі річки Стрипи, що протікає через місто. Цю ідею підтримали дві місцеві школи і діти взяли участь у акції. На висадження п’яти сотень дерев, які закупив «укропівець», витратили близько півтори години.

- Прийшла весна і в ході підготовки до Великодніх свят захотілось прикрасити і наше рідне місто. Саме тому ми вирішили провести подібну акцію із озеленення Зборова. Вирішили залучити і підростаюче покоління, яке через багато років, милуватиметься деревами, посадженими власноруч. Наступного тижня акцію плануємо повторити і висадити на березі молоді деревця червоного дуба - розповідає про акцію Юрій Сисак.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

gGB9wzgvs24.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.