Посадовців міграційної служби Тернопільщини підозрюють у хабарництві

Опубліковано в Новини 07.04.2017

Вчора в установі проводилися обшуки.

Прокуратура Тернопільської області проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами вимагання та одержання посадовими особами Управління державної міграційної служби в Тернопільській області неправомірної вигоди за позачергове оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

Встановлено, що працівники установи неодноразово вимагали гроші у громадян за оформлення закордонних паспортів поза чергою. У зв‘язку з цим учора, 6 квітня 2017 року, слідчі прокуратури Тернопільської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції провели обшуки в Управлінні державної міграційцної служби в області.

Тривають інші слідчі дії у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 статті 368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з її вимаганням). 

Інформація прес-служби прокуратури Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.