У Тернополі ще один нетверезий водій-втікач

Опубліковано в Новини 05.04.2017

Його патрульні зупинили сьогодні вночі.

Патрулюючи вулицю Чумацьку, інспектори помітили BMW X5, який порушив ПДР, повідомила прес-служба УПП у Тернополі. Подія трапилася близько 3-ї години ночі, 5 квітня. Правопорушник проігнорував вимогу патрульних поліцейських зупинитись, лише додав швидкості. Однак охоронці порядку взялися наздоганяти порушника і невдовзі заблокували та зупинили авто.

Під час спілкування з водієм патрульні помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження тесту на стан сп’яніння чоловік відмовився.

Порушника доставили до відділку поліції, де на нього склали адміністративні протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), а також адміністративну постанову за ч.2 ст. 122 (Проїзд на заборонений сигнал світлофора) КУпАП.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.