Штраф від 17 до 34 тисяч "світить" керівнику підприємства на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 05.04.2017

Як повідомляють в Державній екоінспекції в області, під час перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ «Промснаб - Тернопіль» було виявлено зберігання відпрацьованих акумуляторних батарей без ліцензії Мінприроди України на здійснення операцій поводження з небезпечними відходами.

У зв'язку з цим на керівника підприємства складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164 КУпАП і направлено на розгляд до Тернопільського міськрайонного суду. Санкція цієї статті передбачає адміністративну відповідальність у вигляді штрафу у розмірі від 17 тис.грн. до 34 тис.грн. з конфіскацією знарядь виробництва, сировини та грошей.

Одночасно, матеріали справи направлено до Тернопільського окружного адміністративного суду для прийняття рішення про заборону здійснення безліцензійної діяльності у сфері поводження з небезпечними відходами.

Фото: з вільних джерел

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.