Тернополяни відповідатимуть за те, що «прихистили» нелегалів

Опубліковано в Новини 04.04.2017

Впродовж десяти днів півсотні іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні,  а 17 наших співвітчизників – за сприяння їм у скоєні цих правопорушень. Такі результати профілактичних заходів «Мігрант», які проводили на Тернопільщині  працівники міграційної служби.

Також в ході перевірки дотримання законодавства України в міграційній сфері навчальними закладами та організаціями, які приймають іноземців, УДМС у Тернопільській області притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил прийняття на навчання іноземців (ст.204 КупАП) відповідальних осіб двох місцевих вишів.

В ході перевірок міграційники спільно з поліцейськими на центральному ринку  Тернополя  виявили п’ятьох іноземних громадян, які перебували на території України без законних підстав. Щодо нелегалів вжито заходів адміністративного впливу та прийнято рішення про їхнє примусове повернення, а двом із них на 3 роки заборонено в’їзд в Україну. Також зась тепер до України і громадянину Нігерії, якого виявили разом зі співробітниками Управління служби безпеки. Іноземець не виїхав з нашої країни після завершення навчання.

Загалом, щодо 25 іноземців, які перебували в Україні незаконно, прийнято рішення про примусове повернення з України, 4 з них заборонено в’їзд в нашу державу.

 

Головний спеціаліст із зв’язків

з громадськістю та змі                                                                           Бойко І.В.

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.