Тернополяни скаржаться на пил в місті

Опубліковано в Новини 04.04.2017

Петицію про усунення пилу на вулицях Тернополя зареєстрували на сайті єдиної системи місцевих петицій.

Її автор, Кривицький Юрій, зазначає, що в місті значно збільшилась кількість пилу та пропонує залучити до вирішення такої проблеми спеціальні авто, які могли б здійснювати полив вулиць:

- З приходом весни у наше місто мабуть кожен городянин Тернополя помітив скільки пилу піднімається автотранспортом при русі вулицями міста, а з настанням літа проблема буде більш відчутною. Було б доцільно або відновити полив вулиць в особливо спекотні дні ( хоча гідранти для набору води з озера біля пивзаводу забудовані палатками) або вияснити чи існує можливість обприскування тротуарів сміттєзбиральними машинами, що вже є в міста, які б виконували дві функції - усунення пилу та боротьба із шкідниками, - йдеться в зверненні.

На разі петиція назбирала вже 50 підписів, до кінця збору залишається ще 26 днів.

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.