Завтра тернополян звільнять від найбільшої суми у комунальних платіжках

Опубліковано в Новини 31.03.2017

Через підвищення температури оголосили закінчення опалювального сезону.

Міський голова Сергій Надал підписав розпорядження про завершення опалювального сезону у Тернополі з 24.00 год. 31 березня 2017 року.

У розпорядження ідеться: «Дозволити комунальному підприємству теплових мереж «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради та підприємствам, котельні яких забезпечують теплопостачання житлових будинків міста, завершити 31 березня 2017 року о 24 год. 00 хв. опалювальний період для всіх споживачів теплової енергії міста».

 

«Оскільки середньодобова температура у Тернополі останні три дні становить більше 8 градусів тепла і синоптики прогнозують значне потепління прийнято рішення припинити опалювальний сезон у Тернополі. Також це рішення дасть можливість зекономити кошти за опалення тернополянам», – зауважив міський голова Сергій Надал.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.