До Тернополя повертаються 90-ті?

Опубліковано в Новини 31.03.2017

Серед міста у жінки невідомі в масках відібрали сумку.

Встановлено, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області, що учора, 30 березня, до працівників Нацполіції звернулась тернополянка із заявою про напад на неї та чоловіка, з яким вони перебували у власному авто, невідомих осіб у масках. За словами потерпілої до припаркованого нею автомобіля, у якому вона сиділа разом з чоловіком, підійшли двоє невідомих осіб у масках та, погрожуючи пістолетом, вирвали у неї з рук сумку з 5000 доларів США.

Надалі зловмисники втекли з місця події на автомобілі «Mercedes-Benz Vito», в якому виявився ще один співучасник злочину. За інформацією відділу комунікацій ГУНП у Тернопільській області, злочинці відстрілювалися та влучили у живіт співмешканця, а потім сіли у припаркований неподалік бус марки "Mercedes Vito" та поїхали. Потерпіла разом із чоловіком спробували наздогнати їх на своєму авто, однак не змогли. Потерпілі запам'ятали, що транспорт-утікач був білого кольору з номерами польської реєстрації. Вони одразу зателефонували на лінію "102".

Як каже заступник начальника, начальник кримінальної поліції ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух, правоохоронці одразу оголосили план "Перехват", по тривозі були підняті усі оперативні служби та спецпідрозділ.

Утікачів помітили правоохоронці уже при виїзді з обласного центру. Вони мчали на великій швидкості з порушенням правил дорожнього руху. Працівники поліції почали переслідувати невідомих. Останні, заїхавши у село В. Бірки Тернопільського району, опинилися в "глухому кутку", вискочили з транспорту і почали тікати в різні боки.

Номер на "Mercedes Vito" виявився краденим. Проте оперативникам вдалося встановити власника транспорту. Ним виявився житель Тернопільського району. Ці дані вивели поліцейських на слід зловмисників.

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 187 КК України (Розбій). На даний час вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.