На Тернопільщині вчора в ДТП постраждали люди

Опубліковано в Новини 31.03.2017

Дві аварії в області трапилися за добу.

Як повідомили в обласному ГУНП, дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 30 березня в Збаражі. Житель села Залужжя, керуючи автомобілем  "ВАЗ 2106", не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав на дорогу зустрічного руху. Такі дії спровокували зіткнення з транспортом марки "ШЕВРОЛЕ АВЕО", який рухався іншою смугою.

В результаті удару до лікарні потрапили пасажир іномарки, 1988 року народження, та двоє пасажирів з "Жигулів". В усіх потерпілих закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, садни обличчя. Їх госпіталізували у травматологічне відділення Збаразької лікарні. У водіїв відібрано взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Ще одна аварія трапилася того дня у Кременці. Водій автомобіля марки "ВАЗ 2108" в'їхав у "Peugeot-експортер", що знаходився на узбіччі дороги.

За попередніми слідчо-оперативної група, яка виїжджала на місце автопригоди стало відомо, що  кермувальник легківки перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він отримав забій руки. З забоями до лікарні бригада швидкої доправила власника бусу. У обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Триває слідство.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.