У Козовій відкрили новий плавальний басейн (фото)

Опубліковано в Новини 31.03.2017
Урочисте його відкриття відбулося сьогодні, 23 березня. У спортивному комплексі – плавальний басейн та тренажерний зал.

Відкриваючи новий соціальний об’єкт, голова обласної ради Віктор Овчарук наголосив: «Сьогодні у Козові справді особлива подія – відкривається перший в області плавальний басейн у районному центрі.  Майже 20 років тому будівництво було заморожене, згодом  його намагалися відновити та знову заморожували. Активна та цілеспрямована робота розпочалася у 2015 році.  За два роки освоєно понад 9 мільйонів гривень з  Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету. Це  один з тих позитивних результатів реформ, які відбуваються у державі.  Відбуваються, незважаючи на те, що йде війна. Чомусь так у нас заведено, що  не помічаючи основного, дехто намагається завжди знайти ложку дьогтю у бочці меду. Так, обслуговування басейну  обходитиметься у мільйон гривень, які бере на себе місцева громада. Адже мова йде про оздоровлення дітей,  їхній відпочинок, заняття спортом, тренування. Водночас, займатися тут зможуть не лише учні місцевих шкіл – спорт стане доступним і для жителів сусідніх районів -  Підгаєцького, Бережанського та Зборівського.

Тому долучаться до фінансування, очевидно, і сусідні громади, діти з яких користуватимуться басейном. Переконаний, що дітям буде тут комфортно, адже для цього створені усі умови».

Басейн має 25-метрові чотири доріжки. Максимальна глибина сягає до 1,70 см. Є  дві роздягалки і дві душових кімнати (для дівчаток та хлопчиків) та сауна.

Окрім басейну запрацював і тренажерний зал. У спортивному залі є понад 20 тренажерів, де зможуть займатися і діти, і дорослі.

Галерея зображень

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.