Вивизення ТПВ у Тернополі подорожчає

Опубліковано в Новини 30.03.2017

Вивезення твердих побутових відходів для тернополян, починаючи з квітня, стане дорожчим, інформують в управлінні ЖКГ.

Раніше тариф за дану послугу становив 22,29 гривні за вивезення 1 метру кубічного. Таке рішення було затверджене виконавчим комітетом міської ради ще в 2011 році. Однак вже з 1 квітня цього року в силу увійдуть зміни: почнуть діяти різні коригуючі  коефіцієнти для трьох підприємств-перевізників ТПВ.

Зокрема, для ПП «Екотерн» коригуючий коефіцієнт становить 2,34, а тариф для населення становить 51,36 гривню за метр кубічний без ПДВ. Для ДП «Альтфатер» коригуючий коефіцієнт складає 2,2, а тариф для населення - 48,88 гривень за метр кубічний без ПДВ. Для ПП «КварталЛ» коригуючий коефіцієнт дорівнює 2,33, а тариф для населення - 51,92 гривню за метр кубічний без ПДВ.

Тобто в результаті проведення корегування за індивідуальними складовими витрат  вартість послуги зросте на 20% для тернополян, яких обслуговує ПП «Екотерн», на 21% – для тих, кого обслуговує «КварталЛ», та на 14% – для тих, кого обслуговує ДП «Альтфатер».

- Перегляд тарифів дасть можливість врегулювання відшкодування витрат підприємсвам  за надані послуги із вивезення побутових відходів у відповідності до скоригованої собівартості послуг, - пояснюють в управлінні ЖКГ.

Фото: з вільних джерел.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.