Підволочиські волонтери відремонтували техніку для бійців і відправили її в АТО (фото)

Опубліковано в Новини 27.03.2017
У п’ятницю, 24 березня, із центральної площі селища міського типу Підволочиськ місцеві мешканці відправили відремонтовану військову техніку. Колона рушила на схід України у зону АТО.

Підволочиські підприємці власними силами відремонтували чотири одиниці техніки для військовослужбовців 44-ї артилерійської бригади, яка базується у Тернополі. Нове життя отримали БТР, КамАЗ, колісний евакуаційний тягач на базі «Уралу» та автомобіль медичної служби.

Нагадаємо, ще в січні цього року до місця постійної дислокації на Тернопільщину повернулось понад півтори сотні військовослужбовців 44-ої окремої артилерійської бригади. Разом із собою солдати привезли і техніку, яка після перебування та використовування на Сході, потребувала ремонту.

Військові з Підволочищини знайшли небайдужих краян, які відгукнулися за власний кошт і власними силами відновити техніку. Серед таких волонтерів і депутат Підволочиської районної ради від політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» Олег Збрик.

«Ремонтувати довелося всі чотири автомобілі, - розповідає Олег Збрик. – Найбільше довелося попрацювати на БТРом. Його у зону АТО завезли з Рівненщини ще два роки тому. З постійними поломками він там так і перебував. Вже тут нам довелося повністю відремонтувати двигун та здійснити дуже багато зварювальних робіт.»

Значне відновлення довелося зробити і КамаАЗу, і тягачу. З центральної площі Підволочиська вони поїхали своїм ходом.

Ремонт техніки коштував понад 150 тисяч гривень. Тепер вона знову придатна до використання у бойових цілях.

«Відновили практично деякі агрегати, механізми, зробили рихтувальні роботи, відновили мотор бронетранспортеру, відновили також двигун на автомобілі КамАЗ,» - повідомив заступник командира 44-ї окремої артилерійської бригади ЗСУ Володимир Затурський.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.