Тернопільські студенти - у десятці кращих

Опубліковано в Новини 22.03.2017

З 15 по 17 березня 2017 року в Національному університеті фізичного виховання і спорту України пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом підготовки «Спорт» та спеціальністю «Спорт (за видами)». Участь в Олімпіаді взяли 47 студентів з 15 вищих навчальних закладів України, що представляли 12 міст: Київ, Дніпро, Харків, Львів, Тернопіль, Суми, Вінниця, Херсон, Луцьк, Чернівці, Кропивницький, Житомир.

Гідно представили наш університет студентки ІV курсу факультету фізичного виховання Лукачат Юлія та Борута Вікторія. За підсумками трьох конкурсів Юля замкнула десятку найсильніших.

Спеціальною грамотою за високий рівень теоретичних знань з дисципліни «Історія олімпійського руху» була відзначена Юлія Лукачат.

Організатори олімпіади провели спеціальний конкурс на призи Олімпійської академії України на тему «Знавець Олімпійського спорту», в якому Ю.Лукачат посіла ІІ місце.

Оргкомітет відзначив достойний рівень знань студентів нашого університету і відзначив грамотою «За підготовку учасників» педколектив ТНПУ ім.В.Гнатюка.

 

Наукове керівництво і супровід здійснював доцент кафедри теорії і методики олімпійського та професійного спорту Єднак В.Д.

Джерело

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.