У Тернополі пенсіонер випав з вікна

Опубліковано в Новини 22.03.2017

Однак впав на дах добудови.

Про подію повідомила прес-служба Управління ДСНС України в Тернопільській області.

22 березня о 08:01 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про те, що на вулиці Тарнавського у місті Тернопіль із вікна квартири одного із будинків випав літній чоловік. Потерпілий потрапив на дах прибудови на першому поверсі будівлі.

На місце виклику оперативно направили рятувальне відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління у складі 3-ох чоловік. Бійці Служби порятунку за допомогою трьохколінної драбини піднялися до потерпілого та допомогли медикам перемістити його до карети швидкої.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.