Поблизу Тернополя внаслідок ДТП загинув пішохід

Опубліковано в Новини 21.03.2017

Причину з'ясовують. Водій був тверезим, а дорога - мало освітлена.

Про дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув перехожий, повідомив сам водій-винуватець, зазначили в ГУНП області. Інформація про аварію надійшла 20 березня о 21:55 в чергову частину Тернопільського відділення поліції.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. Як стало відомо, автопригода трапилася на дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Острів Тернопільського району.

Водій автомобіля "OPEL Ascona" збив перехожого. Останній йшов проїжджою частиною в зустрічному напрямку. Травми п'ятдесятишестирічного чоловіка виявилися несумісними з життям. Від отриманих ушкоджень тернополянин помер ще до приїзду швидкої.

За словами водія, він помітив перехожого в останній момент перед автомобілем. Уникаючи удару, спробував викрутити кермо вліво. Проте це не врятувало пішохода. 

За попередніми даними, на момент ДТП спостерігався туман, а місце, де трапилася аварія, не освітлювалося. Водій легківки, згідно попередніх результатів медогляду, був тверезий. Відібрано взірці його крові для токсикологічного дослідження на вміст спиртів.

В якому стані був загиблий, наразі не відомо. Відповідь дасть судово-медична експертиза.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.