На Тернопільщині розпочали 4 кримінальних провадження за фактом привласнення чи розтрати бюджетних коштів

Опубліковано в Новини 09.02.2024
З початку року в області відмінено 7 тендерних закупівель на загальну суму 145,5 млн грн та розпочато 4 кримінальних провадження за фактом привласнення чи розтрати бюджетних коштів.
За минулий тиждень в Тернопільській області було оголошено 921 закупівлю без використання електронної системи, 14 відкритих торгів.
 Не всі закупівлі, оголошені в області, завершуються з позитивним результатом. Так, за період з 1 січня по 8 лютого 2024 року, за скерованими співробітниками управління стратегічних розслідувань листами, органами державної влади та місцевого самоврядування Тернопільської області відмінено 7 тендерних закупівель на загальну суму 145 млн 572 тис. 966, 41 грн.
Окрім цього, скеровано 8 листів для перегляду доцільності проведення публічних закупівель чи приведення документації до належних вимог відповідно до чинного законодавства України, на загальну суму 327 млн 88 тис. 618, 56 грн.
Також, за результатами перевірки співробітниками УСР в Тернопільські області тендерних закупівель, внесено відомості до ЄРДР та розпочато 4 кримінальних провадження за фактом привласнення чи розтрати бюджетних коштів.
Якщо вам стали відомі факти порушення чинного законодавства щодо публічних закупівель, звертайтесь в управління стратегічних розслідувань ГУНП в області або в Тернопільську обласну військову адміністрацію на гарячу лінію чи електронну пошту.
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

26.07.2024 soroka
Як безпечно взяти кредит онлайн: правила та рекомендації
У сучасному світі все більш затребуваною є послуга з отримання кредиту онлайн на карту. Якщо…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.