У Тернополі «піймали» чергового владного хабарника

Опубліковано в Новини 17.03.2017

10 відсотків «своєї долі» вимагав чиновник у підприємця.

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарництві керівника однієї з госпрозрахункових установ Тернопільської облдержадміністрації. Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав у місцевого підприємця десять відсотків «відкату» за сприяння в укладанні контракту на вісімсот тисяч гривень для проведення ремонтних робіт на об’єктах комунальної власності.

 

Оперативники СБ України затримали зловмисника у робочому кабінеті під час отримання першої частини хабара у розмірі тридцяти двох тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадженні за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.