Важку "знахідку" виявили тернопільські патрульні

Опубліковано в Новини 17.03.2017

Патрульні зупинили авто через не ввімкнений покажчик повороту, а натрапили на 10 каналізаційних люків, схованих в салоні машини та у її багажнику.

Таку знахідку інспектори помітили близько 4-ї години ранку,17 березня, на вулиці Довженка. При спілкуванні з 23-річним водієм охоронці порядку помітили, що він відповідає невпевнено і трохи нервує. Поведінка тернополянина стала підставою для проведення поверхневої перевірки транспортного засобу. У салоні та багажнику автомобіля полісмени виявили 10 каналізаційних люків. 

За словами одного із поліцейських, водій сказав,що всі люки його і він везе в село, однак, де він їх узяв - достеменно не зміг пояснити. 

На водія патрульні винесли постанову за порушення ПДР. Також викликали на місце слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин події.

Фото: Патрульна поліція Тернополя.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.