На Тернопільщині службовці Держгеокадастру фальсифікували документи

Опубліковано в Новини 17.03.2017

Через що незаконно позбавили людину її землі.

Чортківською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України (Службова недбалість) стосовно службових осіб відділу Держгеокадастру в одному з районів області, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Встановлено, що на основі неправдивих документів службовців відділу Держгеокадастру рішенням суду визнано право власності за місцевою мешканкою на земельну ділянку площею 1,78 га, яка є приватною власністю іншої особи. Відповідні дані, які стали підставою для судового рішення про право власності на успадковану землю отримав адвокат у вищезазначеній державній установі при з‘ясуванні питання щодо спадщини померлого власника ділянки.
 
Громадянці, яку безпідставно позбавили земельної ділянки, діями службових осіб органу контролю, завдано збитки на суму понад 72 631 грн.
 
Розслідування триває.
 
Фото з мережі

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.