У тернопільській податковій працює новий «тип» інспектора

Опубліковано в Новини 17.03.2017

Скористатися його послугами можна з допомогою Скайпу.

Протягом січня-лютого цього року Центри обслуговування платників при об’єднаних державних інспекціях і їх відділеннях відвідали 89711 платників податків, яким надано 14703 адміністративні послуги.

Найактивніше зверталися у Центр обслуговування платників при Тернопільській ОДПІ, фахівці якого надали 42,5% від загальної кількості адмінпослуг.

У структурі наданих адміністративних послуг найбільшу питому вагу займає послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків, яка була надана понад 6,7 тис. фізичним особам або майже 46%. Також значну кількість послуг надано з реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 2055 (14%), надання витягів з реєстру платників єдиного податку – 1546 (10,5%), реєстрації платників єдиного податку– 1141 (7,7 %), реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 1024 (7%).

У залі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ виділене окреме місце з надання електронного сервісу «Інспектор-онлайн». У вівторок та четвер проводяться сеанси скайп-зв’язку з платниками податків з надання консультацій. Такою послугою у січні-лютому скористалися 30 платників податків.

 

Відділ організації роботи

 

Головного управління ДФС у Тернопільській області  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.