У Тернополі молодики побили депутата та поліцейського

Опубліковано в Новини 17.03.2017

Усіх трьох покарають за хуліганство.

Також, як зазначили у відділі комунікацій ГУНП у Тернопільській області, статтю за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків порушили правоохоронці Тернополя проти представника однієї з громадських організацій.

16 березня в обласному центрі троє невідомих напали на депутата міської ради та нанесли йому тілесні ушкодження.

На місце бійки одразу прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці намагалися затримали дебоширів. Один з них почав опиратися та наніс тілесні ушкодження працівникові поліції - вдарив кулаком в обличчя.

Усіх трьох правоохоронці все ж доправили в міськвідділ поліції. Як з'ясувалося, молодики - жителі Тернопільського, Зборівського та Монастириського районів 1991-1994 років народження.

Їм інкримінують статтю 296 частина 2 ККУ - хуліганство, вчинене групою осіб.

Одного з них затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловік відповідатиме перед законом за статтею 345 частина 2  ККУ. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.