Через несправну електропроводку у власній домівці загинув тернополянин

Опубліковано в Новини 20.01.2024

85-річний житель Тернополя задихнувся через задимлення електроприладу.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

– Непритомного потерпілого у його власному задимленому помешканні виявив родич. Чоловік викликав бригаду рятувальників та швидку. Про нещасний випадок медики повідомили поліцію, – кажуть правоохоронці. Під час огляду житла було виявлено осередок тління. За попередніми даними, через несправність електропроводки сталося замикання, загорівся  зарядний пристрій до мобільного телефону, який і спричинив задимлення в кімнаті.

Врятувати пацієнта не далося, через гостре отруєння продуктами неповного згоряння пенсіонер, не приходячи до тями, помер.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 ККУ з поміткою “нещасний випадок”.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.04.2024 Катерина Шаблій
Які завдання може виконати бригада професійних вантажників?
Перевезення великогабаритних вантажів, хай то квартирний переїзд, транспортування промислового обладнання або доставка меблів - процес,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.