У будинку культури Великого Говилова встановили енергозберігаючі вікна з допомогою Миколи Люшняка

Опубліковано в Новини 16.03.2017
Встановити пластикові вікна в будинку культури, яким користуються громади Великого та Малого Говилова, що в Теребовлянському районі, допоміг народний депутат з Тернопільщини Микола Люшняк.

З його допомогою Великоговилівська сільська рада змогла отримати кошти в сумі 50 тисяч гривень, які були направлені на придбання та встановлення чотирьох великих аркових вікон у місцевому будинку культури.

Як розповідає сільський голова Василь Балук, в будинку культури регулярно займається жіночий та чоловічий вокальний колектив, також діє і хореографічна студія, яку відвідує 40 дітей. Тому, встановлені вікна допоможуть покращити умови для жителів села проводити репетиції.

- Для реконструкції приміщення будинку культури нам потрібні були кошти. Цього разу фінансову підтримку нам надав наш обранець, народний депутат Микола Люшняк. Він саме та людина, яка знає і розуміє наші проблеми. Він завжди готовий допомогти; це людина, в якої слово не пусті балачки, а конкретний результат, – розповідає Василь Балук, - Крім надання грошей для встановлення чотирьох аркових вікон Микола Люшняк допоміг із закупівлею апаратури як для будинку культури, так і для нашої школи.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.