Гроші, виділені державою на ФАПи, опинилися «у кишенях» службовців

Опубліковано в Новини 12.03.2017

Наразі триваєс слідство. 

Чортківська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні, вчинені за попередньою змовою групою осіб) щодо посадовців та підприємців. Про це зазначає прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Розслідування встановило, що посадові особи комунального закладу охорони здоров‘я разом зі службовцями приватного підприємства допустили порушення бюджетного законодавства при використанні понад 200 тис. грн бюджетних коштів, виділених для ремонтних робіт у фельдшерсько-акушерських пунктах двох сіл Борщівського району Тернопільської області. 
 
Ремонтні роботи виконані неякісно та несвоєчасно. Злочин викрито спільно з працівниками Служби безпеки України. Досудове розслідування триває.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.