Жителів громади на Тернопільщині запрошують на театральний вечір

Опубліковано в Новини 08.12.2023

Жителів Чортківської громади запрошують на театральний вечір.

У суботу, 9 грудня, о 17 год. у Центрі культурних послуг імені Катерини Рубчакової Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ставитиме чорну комедію «Одного разу в морзі».

Про це розповіли у Чортківській міській раді.

– Вхід на виставу вільний! Втім, просимо глядачів бути активними та залишати донати на потреби ЗСУ у спеціальних скриньках благодійного фонду «Покрова Чортків». Не забуваймо про тих, завдяки кому ми тут, у тилу, маємо можливість доторкнутись до мистецтва, – кажуть у міській раді.

Сюжет п’єси простий і складний водночас.

Дві жінки – санітарка і «помилковий» труп – опинилися замкненими у морзі, їм телефонують невідомі, й героїні намагаються зрозуміти, що сталося, та трактують ситуацію надто кардинально: то вони думають, що це війна, то потойбіччя, то політичний переворот, то напад бандитів… Дивує не парадоксальність інтерпретацій, а те, як нібито легко і з гумором вони пристосовуються до будь-якого абсурду, – кажуть у міськраді.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.