У громаді на Тернопільщині відбулася молитовна зустріч з родинами загиблих захисників

Опубліковано в Новини 07.12.2023

В День святого Миколая у Великоберезовицькій громаді в храмі святого Володимира відбулася молитовна зустріч з родинами загиблих захисників, які віддали своє життя за волю України.

В церкві помолились за перемогу України над ворогом та відбулась панахида за загиблими воїнами, повідомили у Великоберезовицькій селищній раді.

Спільнота «Українська молодь – Христові» разом з дітьми церковної спільноти Марійська дружина підготували виступ до Дня святого Миколая, де читали вірші та співали пісні.

По закінченню молебню отець Ігор та отець Святослав парафії святого Володимира запросили родини загиблих на зустріч з психотерапевтом Світланою Ломанцевою, яка працює з людьми, що пережили втрату.

До слова, у храмі святого Володимира проводиться набір груп з дружинами та батьками загиблих Героїв (окремо). Зустрічі проводитиме психотерапевт Світлана Ломанцева. Долучитися можуть усі, хто потребує допомоги та підтримки. За детальною інформацією можна звернутися до отця Ігора Драпака.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.