На Тернопільщині двоє неповнолітніх пограбували магазин

Опубліковано в Новини 07.12.2023
Борщівські поліцейські встановили причетність двох неповнолітніх до магазинної крадіжки.
Зловмисники пошкодили металопластикове вікно і проникли до торгової крамниці з продажу з електронних сигарет. Звідти викрали товару на суму понад 10 тисяч гривень.
Повідомлення про крадіжку з магазину надійшло до співробітників відділення поліції №1 м.Борщів від продавчині. З торгового закладу викрали електронні сигарети та комплектуючі до них.
Як встановили поліцейські, магазин не був обладнаний сигналізацією, на вікнах були відсутні решітки.
У ході оперативних заходів поліцейські розшукали зловмисників. Ними виявилося двоє неповнолітніх жителів Борщівської громади. Хлопцям 13 та 15 років. Крадені товари у них правоохоронці вилучили.
За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. 15-річного хлопця буде притягнуто до кримінальної відповідальності. Щодо молодшого 13-річного фігуранта, у зв’язку з недосягненням ним віку з якого настає кримінальна відповідальність за злочини, будуть застосовані заходи виховного характеру.
Також поліцейські встановили причетність 15-річного юнака ще до однієї крадіжки з магазину – звідти викрав майже 2 тисячі гривень готівки.
Триває досудове розслідування.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.