На війні загинув футболіст з Тернопільщини Роман Годований

Опубліковано в Новини 01.12.2023

Трагічна звістка надійшла на Тернопільщину – на війні загинув випускник факультету фізичного виховання ТНПУ Роман Годований.

Про його смерть повідомив журналіст Роман Бебех: «Рома був у 33-тій бригаді. Вночі був на бойовому виході, по його підрозділу почав працювати танк. Бійці забігли в посадку і там зачепили розтяжку», – написав журналіст.

Роман – уродженець смт Мельниця-Подільська Тернопільської області. Був знаним футболістом - виступав на позиції захисника за команди СДЮШОР (Тернопіль), “Надія” (Копичинці), Педліцей (Тернопіль) та ФК Тернопіль-ТНПУ, з квітня 2008 року грав за “Ниву” (Тернопіль). У 2009 році виступав на чемпіонаті Європи з футболу серед студентських команд у складі команди педуніверситету ФК “Тернопіль”, яка посіла на турнірі перше місце та отримала звання чемпіонів Європи.

У грудні 2009 року у послугах гравця була зацікавлена “Волинь”, яка у січні 2010 року підписала з ним контракт. У 2010-му вдруге виступав на студентському чемпіонаті Європи за ФК “Тернопіль”, який цього разу завоював бронзові медалі. За даними УАФ, у професійному футболі провів Прем’єр-лізі України всього провів 104 матчі, 88 разів виходячи у стартовому складі.

У Романа Годованого залишилось двоє дітей та дружина.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.