У Тернополі гурти з чотирьох міст змагатимуться за місце у півфіналі «Koza Music Battle»

Опубліковано в Новини 09.03.2017

Молоді гурти з Києва, Вінниці, Тернополя та два зі Львова змагатимуться за місце у півфіналі одного з найбільших музичних конкурсів України «Koza Music Battle». Музична бійка серед них відбудеться у четвер, 9 березня о 19.30 год. у арт-барі «Коза».

Першими на сцену вийде львіський колектив зі Львова «Overbound». Цей український гурт виконує пісні англійською мовою у найдрайвовішому, найзапальнішому та найбожевільнішому жанрі - кроссовері, або як ще інші називають - кроссовер-треш.

Не менш оригінальним жанром – містичним роком дивуватиме тернопільську публіку київський гурт «OMANA». Засновником колективу є Олексій Богомольний  - виходець  з Тернополя, який встиг відмітитись в гуртах «Холодне Сонце», «Despot» та «Vivienne Mort». У їх творчості поєднана суміш гранжу і прогресиву, чіпляючих мелодій і складних музичних малюнків, космічних звуків та містичної лірики.

«The DopeWaves» з Тернополя – це колектив, який складається з чотирьох людей з різними  характерами та музичними смаками, які згуртувались заради спільної мети. Їх пісні не вимушені, слова запам’ятовуються, а музика поглинає повністю і затягує. 

Двоє молодих, проте досить перспективних музикантів з вінницького гурту «ACROSS THE ROAD» вже встигли підкорити серця великої кількості шанувальників по всій Україні. І своїм матеріалом дивуватимуть тернопільську публіку у цей четвер.

Останніми на сцену вийдуть львівські рокери з гурту «Гримить/Grymyt». Назва цього гурту походить від однойменної назви збірки віршів Івана Франка, яка надихнула вокаліста створити свій музичний гурт. За час існування колективу (трохи більше року) учасники вже встигли записати міні-альбом, зняти два кліпи, виступити на низці фестивалів.

Приходьте та дізнайтеся, хто стане другим півфіналістом музичного колективу «Koza Music Battle»! Вхід вільний!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.