Двох воїнів з Копичинців нагородили нагрудним знаком «Золотий Хрест»

Опубліковано в Новини 28.11.2023

Кавун Олег Володимирович та Миколаїшин Мирослав Михайлович з Копичинців відзначені почесним нагрудним знаком "Золотий Хрест" від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Ця нагорода - це свідчення їх важкої праці, жертовності та самовідданого служіння Батьківщині, наголошують у Копичинецькій міській раді.

Кавун Олег Володимирович - старший лейтенант. Народився в м. Копичинці. Має військовий досвід також з 2014-2015 рр. Неодноразово брав участь у важливих військових діях на сході України. Користується авторитетом у колег та командування.

Миколаїшин Мирослав Михайлович - зам. командира взводу, головний сержант. Народився в м. Копичинці. 27 лютого 2022 року приїхав з Італії добровольцем. У день сержанта був після поранення у госпіталі де дізнався про нагородження його Головнокомандувачем Збройних Сил України В. Залужним.

Ми пишаємося нашими земляками, які стали гордістю Копичинецької громади. Вони є справжніми героями, які захищають нашу країну від ворога, – наголошують у міській раді.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

26.07.2024 soroka
Як безпечно взяти кредит онлайн: правила та рекомендації
У сучасному світі все більш затребуваною є послуга з отримання кредиту онлайн на карту. Якщо…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.