Двох воїнів з Копичинців нагородили нагрудним знаком «Золотий Хрест»

Опубліковано в Новини 28.11.2023

Кавун Олег Володимирович та Миколаїшин Мирослав Михайлович з Копичинців відзначені почесним нагрудним знаком "Золотий Хрест" від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Ця нагорода - це свідчення їх важкої праці, жертовності та самовідданого служіння Батьківщині, наголошують у Копичинецькій міській раді.

Кавун Олег Володимирович - старший лейтенант. Народився в м. Копичинці. Має військовий досвід також з 2014-2015 рр. Неодноразово брав участь у важливих військових діях на сході України. Користується авторитетом у колег та командування.

Миколаїшин Мирослав Михайлович - зам. командира взводу, головний сержант. Народився в м. Копичинці. 27 лютого 2022 року приїхав з Італії добровольцем. У день сержанта був після поранення у госпіталі де дізнався про нагородження його Головнокомандувачем Збройних Сил України В. Залужним.

Ми пишаємося нашими земляками, які стали гордістю Копичинецької громади. Вони є справжніми героями, які захищають нашу країну від ворога, – наголошують у міській раді.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

06.09.2024 soroka
«Це важливий крок у нарощенні наших сил оборони», – Микола Люшняк про створення Сил безпілотних систем ЗСУ
Днями народні депутати ухвалили законопроєкт 11507. Він передбачає включення до окремих родів сил ЗСУ нової…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.