У Гусятині замінили покрівлю школи за сприяння Миколи Люшняка

Опубліковано в Новини 07.03.2017

У селищі міського типу Гусятин за сприяння народного депутата Миколи Люшняка вдалося отримати 1 млн. грн. на ремонт покрівлі місцевої школи.

Школа у своєму приміщенні функціонує з 1985 року. За більш як 30 років дах закладу вийшов з ладу і потребував ремонту. Кошти вдалося залучити з державного бюджету з допомогою народного депутата Миколи Люшняка.

Педагогічний та учнівський колективи, адміністрація ЗОШ І-ІІІ ступенів смт. Гусятин від висловлюють подяку Миколі Володимировичу за сприяння у виділенні коштів у сумі 1 млн. грн. на заміну покрівлі школи. 

- Ремонт закладів освіти, зокрема їх термомодернізація, стали пріоритетом у розподілі коштів цьогоріч. Активна позиція дирекції школи, чітке бачення проблеми і можливості її вирішення, дозволили залучити кошти і реалізувати цей проект. Сподіваюся, що з новою покрівлею, учням та педагогам буде комфортніше працювати, здобувати і передавати знання, досягати нових успіхів, - наголосив Микола Люшняк.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3777.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.