У Тернополі взялись за дорогу на 15 квітня

Опубліковано в Новини 07.03.2017

Поточний ремонт дороги, що на вулиці 15 квітня в районі обласного клінічного онкологічного диспансеру, розпочався у минулі вихідні. 

Там був вкладений нижній шар асфальтобетонного покриття:

Підготовчі роботи до поточного ремонту цієї ділянки розпочали ще у п’ятницю, 3 березня. А вже наступного дня працівники приступили до вкладання нижнього шару асфальтобетонного покриття. Асфальтування верхнього шару буде відбуватися при середньодобовій температурі не менше, аніж +5 градусів, - коментує начальник відділу технагляду Олег Вітик.

Також, із понеділка розпочались підготовчі роботи до ремонту дороги на вулиці 15 Квітня (зі сторони так званого «болгарського магазину»). Крім цих зазначених ділянках, як повідомляють в міськраді, планують відремонтувати і дороги на Коновальця та Протасевича.

Фото: ТМР.

1 коментар

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.