За нетверезим водієм BMW патрульні гналися з Тернополя аж до Заруддя

Опубліковано в Новини 07.03.2017

Порушника каратимусть за трьом статтями.

Патрулюючи на вулиці Братів Гжицьких, екіпаж патрульних поліцейських помітив BMW, який знаходиться у розшуку відеоконтролю Рубіж. Подія трапилася 5 березня, близько 3-ї години ранку, повідомила прес-служба УПП у Тернополі.

Інспектори наказали водієві зупинитися, але він продовжив рух і почав втікати. Патрульні миттєво відреагували і почали наздоганяти.

Автомобіль вдалося зупинити аж за містом, у селі Заруддя Збаразького району. До 28-річного водія охоронці порядку були змушені застосувати спецзасоби кайданки. Він перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Однак від освідування відмовився.

Після того патрульні доправили його до відділку поліції. Автомобіль евакуювали на арешт майданчик.

На правопорушника поліцейські склали 2 протоколи. Зокрема, за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку). Також винесли постанову за ст. 126 КУпАП (Керування без відповідних документів).

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.