Ще один банк видаватиме тернополянам кредити на термомодернізацію

Опубліковано в Новини 06.03.2017

До цього мешканці області користувалися послугами «Ощадбанку».

«Приватбанк» офіційно став членом програми теплих кредитів. Таким чином, кількість банків-учасників програми зросла до чотирьох: окрім ПриватБанку, відповідні кредити надають Укргазбанк, Ощадбанк та Укрексімбанк. Про це стало відомо за результатами щотижневої наради з головами райдержадміністрацій.
«Приватбанк», який відтепер теж буде проводити «тепле» кредитування, обіцяє максимальну вигідну ставку – у розмірі 18% річних. Також «Приватбанк» обіцяє можливість оформлювати теплі кредити онлайн через інтернет та надання можливості вибирати енергоефективні товари на спеціальній платформі Приватмаркет, де зібрані тільки перевірені постачальники. У Тернопільській області з початку дії програми перевагами «теплих кредитів» скористалися 5690  домогосподарств, з них 3,5 тисячі домогосподарств – у 2016 році. Лідером з надання «теплих кредитів» є Кременецький район», - поінформувала виконувач обов’язків начальника управління житлово-комунального господарства Софія Близнюк.
Нагадаємо, нещодавно Уряд продовжив програму «теплого кредитування», виділивши на дані цілі у 2017 році 400 млн гривень. Гроші підуть на часткову компенсацію кредитів громадян, котрі будуть оформлені з метою проведення утеплення будинку, на купівлю вікон, лічильників, котлів тощо.
Програма «теплих кредитів» передбачає виплату відшкодування в розмірі 20% суми кредиту для фізичних осіб у разі придбання опалювальних котлів на альтернативних видах палива, 35% – для фізичних осіб на індивідуальне утеплення житла, 40% – для ОСББ і ЖБК (за наявності одержувачів субсидій – від 40 до 70%).

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

BRC6n2f9ZaU.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.