Тернополяни будьте обережні - від імені ПриватБанку розсилають вірус

Опубліковано в Новини 03.03.2017

Із вчорашнього дня, 2 березня, на електронні скриньки українців почали приходити спамові повідомленні ніби-то від імені ПриватБанку.

Про це на своїй сторінці в фейсбук повідомила керівник мережі регіональних прес-офісів ПриватБанку Інна Музичук. За її словами, в листах міститься вірус, який може призвести не лише до пошкодження програмного забезпечення, а й до втрати персональних даних.

Тому потрібно бути обережними та у жодному разі не переходити за посиланнями, завантажувати чи встановлювати файли з отриманого листа.

Інна Музичук в своєму дописі наголошує:

- Звертаємо вашу увагу, що пошта, з якої приходить інформація від банку, завжди закінчується на @privatbank.ua та @pbank.com.ua. Будь-які сторонні адресанти, які маніпулюють назвою ПриватБанку, є банальними розповсюджувачами спаму та шахраями! Фейкові (авт. підроблені) листи мають певний шаблон змісту: вітання клієнта, повідомлення про відкриття нового рахунку та прохання перейти за посиланням для ознайомлення з ним. Окрім побажань гарного дня та інших атрибутів лояльності до клієнта, лист містить телефон для нібито дзвінків із-за кордону.

У зв'язку із цим користувачів "Привату" просять бути обачними та уважними.

Фото: Інна Музичук.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

27.09.2024 soroka
З Тернопільщини передали антидронові рушниці для бійців штурмової бригади
Антидронові рушниці допомагають нашим воїнам знешкоджувати ворожі дрони, перешкоджають окупантам виявляти позиції українських військових. Перший…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.